14 янв. 2015 г.

Підсумкова конференція «ФАРМБІЗНЕС: ВИСНОВКИ 2014 - ОЧІКУВАННЯ 2015»

Юридична компанія «Правовий Альянс» запрошує Вас відвідати щорічну підсумкову конференцію «Фармбізнес: Висновки 2014 - Очікування 2015» - щорічний правовий захід для представників фармацевтичної галузі, які ведуть свій бізнес в Україні.
Дата: 30 січня 2015 Тривалість: 09.00 до 18.00.
Традиційно найкращі фахівці нашої Компанії присвячують один робочий день, щоб в рамках Підсумкової конференції відповісти на юридичні запитання наших Клієнтів в самих різних областях - від податків до промоції.
КОНФЕРЕНЦІЯ - КВІНТЕСЕНЦІЯ ЮРИДИЧНИХ ЗНАНЬ, ЩО НЕОБХІДНІ КОЖНОМУ МЕНЕДЖЕРУ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ КОМПАНІЙ.
ЗАРЕЗЕРВУЙТЕ ЦЮ ДАТУ І ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАШОГО ЗАХОДУ!

Місце проведення: RAMADA ENCORE KIEV (м Київ, Столичне шосе, 103).
Мова: російська / українська
В ПРОГРАМІ:
  • РЕГУЛЮВАННЯ ФАРМРИНКУ. Аспекти державного цінового регулювання обігу лікарських засобів. Державна політика у сфері реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів. Зміни у порядку експертизи реєстраційних матеріалів. Ліцензування імпорту АФІ: бути чи не бути. Нова редакція Закону України «Про лікарські засоби»: чому бути, того не минути.
  • НОВИЙ ПОРЯДОК ДЕКЛАРУВАННЯ ЦІН НА ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ. Практика застосування нового порядку. Реєстри цін в референтних країнах і в країні походження. Механізм декларування цін. Вибір способу визначення оптово-відпускної ціни. Особливості розрахунку середньоарифметичного значення і співвідношення з ціною ввезення. Основні помилки, на які необхідно звернути увагу і не допускати при проходженні процедури декларування. Рекомендації.
  • ПОДАТКОВІ ПЕРЕВІРКИ: від запиту й акту до податкового повідомлення - рішення. Запити податкової та надання інформації; підстави для документальних перевірок та зустрічних звірок; оформлення результатів перевірок; винесення податкового повідомлення-рішення; процедури оскарження податкових повідомлень-рішень; судова практика з розгляду спорів щодо оскарження податкових повідомлень - рішень.
  • ПОДАТКИ: підсумки 2014 року і перспективи на 2015 рік, аналіз змін у механізмі стягування ПДВ і податку на прибуток, адміністрування  податків по новому, СЕЗ «Крим», перспективне законодавство: проект Закону №5079 та Закону №5080. Вирішення податкових спорів: практика 2014 року.
  • ПЕРЕВІРКИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ. Кейси фарміндустрії. Обшук в офісі, тимчасовий доступ до документів, виїмка документів, електронних і цифрових носіїв інформації. Підстави для обшуку, дії співробітників офісу.
  • ПРАКТИЧНІ ПИТАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ В ФАРМІ. IPR у взаєминах виробника і дистриб'ютора. Кейси та рекомендації. Захист назви лікарського засобу у випадках, якщо торгова марка не зареєстрована. Патентний тролінг в фармацевтиці. Вплив Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на законодавство у сфері інтелектуальної власності в ракурсі фармацевтичної галузі. Грамотний патентний пошук - відповідь на багато питань як оригінаторів, так і виробників генериків.
  • ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ РИНОК УКРАЇНИ 2014. Структура, учасники, тенденції. Спеціальний огляд від компанії SMD.
  • РЕКЛАМА ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ: гра за старими правилами і революційні зміни. Правила рекламування лікарських засобів і виробів медичного призначення в реаліях ринку 2014 року, практичні приклади. Новий погляд на рекламу в проекті Закону України «Про лікарські засоби».
  • КОНКУРЕНЦІЯ. ОСНОВНІ RED FLAGS в контрактах з дистриб'юторами та аптечними мережами: Сфери уваги і активності Антимонопольного комету України. Зони ризику в контрактах поставки лікарських засобів і договорах про надання маркетингових послуг. Актуальні підходи до мінімізації ризиків. Приклади розслідувань - 2014.
  • НОВІ АНТИКОРУПЦІЙНІ ПРАВИЛА. Що, кому,  коли і як робити? Що змінилося? З якого моменту? Для кого? Що і кому дозволено або заборонено? Дарувати/отримувати, платити/ жертвувати, забезпечувати/ організовувати/ постачати. Конфлікт інтересів: нюанси у відносинах з чиновниками і лікарями. Нові вимоги до юридичних осіб: що нового і хто зобов'язаний дотримуватися. Декілька слів  про відповідальність. Висновки: кому, коли і про що подбати, а кому не варто хвилюватися.
  • ВИМОГИ КОДЕКСУ EFPIA щодо розкриття фармацевтичними компаніями інформації про передачу цінностей на користь HCPs. Висновки. Підходи. Рішення.
  • ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ. Що змінилося за 2014 рік? Висновки для фармацевтичних компаній.
  • МЕДИЧНІ ВИРОБИ: Дискусійна панель. Зміни в ціновому регулюванні ринку медичних виробів. Оподаткування медичних виробів ПДВ. Проблемні пережитки введення ПДВ в 2014 році і подальша політика оподаткування медичних виробів в 2015 році. Потенційні зміни правил введення в обіг медичних виробів в 2015 році: ключові етапи, основні вимоги, перспектива введення національних стандартів. Огляд регуляторних ініціатив у сфері медичних виробів. 
  • та багато іншого ...
Цього року ми очікуємо понад 100 учасників, що представляють фармацевтичну галузь, профільні засоби масової інформації, громадські організації, а також представників від регуляторів галузі.

ФІНАНСОВІ УМОВИ:
Реєстраційний взнос
До 26.12.2014
Після 26.12.2014

1500 грн.

2000 грн.
Знижки:
Для клієнтів ЮК «Правовий Альянс»та за квотами наших партнерів
20%
Третій та наступні учасники від однієї компанії

РЕЄСТРАЦІЯ:
Для того щоб зареєструватися на конференцію, заповніть реєстраційну форму за посиланням: http://www.l-a.com.ua/rus/actual_events
Ми будемо раді бачити Вас і Ваших колег серед учасників заходу.
З питань реєстрації та участі, будь ласка, звертайтеся в маркетинговий відділ ЮК «Правовий Альянс» за телефоном 380 (44) 425-40-50 або електронною поштою pr@l-a.com.ua.